harvest season

LU had a harvest experience at a farmhouse in Chiba.


 When I was a kid, my dad rented a field nearby my parents’ house to glow vegetables.
 I used to go the field with my father for plowing the field, planting seeds, picking away worms, in each season, but it’s difficult for LU to have  such environment easily due to her urban life.
So, LU goes to a farmhouse providing harvest experience every autumn.

 

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 It seems that LU could enjoy to harvest Many various vegetables.
 Every vegetable is fresh!

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 Giant cucumber.
 LU, who loves cucumbers, said that she was looking for the biggest cucumber in the field.
She ate it all by herself with smile!


 I made Radishes for salads, turnips for miso soup, peppers for Christmas-colored fried noodles,
Satsumaimos are waiting after 2 weeks until they taste better.

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 Now LI can’t go there, but I hope to take LI With LU in 2 years.


LUが千葉の農家で収穫体験をしてきました。


私が子どもの頃は父が近くの畑をレンタルして
四季折々の畑仕事を体験したものでしたが
都会っ子のLUはそうはいきません。
毎年秋に1日だけ畑体験。


バランスよくいろいろな野菜が採れたようです。
どの野菜も瑞々しい!


巨大キュウリ。
キュウリが大好きなLU。
一番大きなキュウリを探したようです。
なんと1人で完食しました。


ラディッシュはサラダに、カブはお味噌汁に、ピーマン達はクリスマスカラーの焼きそばに、
あっという間に完食。
サツマイモは2週間おいてからということで待機中です。


再来年くらいにはLIも一緒に行けるかな